Twitter Facebook LinkedIn

Nieuws

WIJ ZIJN VERHUISD! 

We hebben een mooie nieuwe plek gevonden aan het Vrijthof 11B in Ommen

Kom eens langs voor een kijke in het nieuwe pand of een vrijblijvende afspraak

 

 

Omgevingsvergunning voor 16 appartementen aan de Hof van Pepijn in Hardenberg is ingediend (dec 2016)

de aanvraag is ingediend en we hopen begin 2017 te kunnen starten met de bouw en verkoop van deze royale appartementen

 

We gaan een royale woonboerderij verbouwen in Varsen (juli 2016)

Een bestaande woonboerderij wordt volledig verbouwd naar de eigentijse normen van nu. We hebben er zin in!

 

Omgevingsvergunning 24 zorgappartementen Baalderborg ingediend (juni 2015)


Voor de Baalderborg Groep hebben wij in bouwteamverband een complex met 24 zorgappartemten in Hoogenweg ontworpen. De Omgevingsvergunning is inmiddels ingediend en waarschijnlijk wordt najaar 2015 gestart met de bouw.

 

Moderne woning Ommen in aanbouw (juli 2014)


De moderne witte villa in het bosrijke gedeelte van Ommen is in aanbouw. De villa zal aan in het de glooiende kavel worden opgenomen, waarbij de donkere plint wordt uitgevoerd in natuursteen strips, welke refereren aan de boomschors van de aanwezige dennebomen. Een markante villa die eind 2014 gereed zal zijn. We kunnen niet wachten!

 

Hoogste punt verenigingsgebouw Soli Deo Gloria en Tuinfluiter bereikt! (april 2014)


De bouw van het verenigingsgebouw is in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt. Het gevelmetselwerk wordt opgetrokken en we kunnen de voegkleuren gaan bepalen.

Het beloofd een mooi project te worden, waarvan we binnenkort de eerste foto's kunnen publiceren.

 


Een jaar vol verwachtingen (feb 2014)

Dit jaar worden er zeker 3 projecten opgeleverd waar we vol verwachting naar uit kijken om u te tonen op de site: 2 vrijstaande woningen en het verenigingsgebouw zullen in de zomer gereed zijn.

We houden u op de hoogte!

 

Wij wensen iedereen een heel succesvol en gezond 2014!

 

Geen vervolg inloopspreekuur in 2014 (dec 2013)


Na een jaar lang op iedere tweede maandagavond van de maand een inloopspreekuur te hebben gehouden hebben wij besloten hier geen vervolg aan te geven. De praktijk  leert dat opdrachtgevers liever op afspraak werken en ook daarvoor geldt bij ons: eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Wilt u graag advies over uw bouw en/of verbouw plannen? Neem dan contact op voor een afspraak, wij komen graag bij u langs!

 

Wij ontwerpen de nieuwe muziekkoepel van Ommen (nov-2013)

Ons bureau is gevraagd een ontwerp te maken voor de nieuwe muziekkoepel van Ommen. Een hele eer en een hele uitdaging!

 

Bouwaanvraag Verenigingsgebouw Muziekvereniging Soli Deo Gloria en vogelvereniging Tuinfluiter is ingediend (okt-2013)


Het was een intensief proces met stedenbouwkundige, welstand, gemeente en gebruikers, maar in een prettig bouwteamverband is er een mooi en functioneel gebouw ontworpen voor deze verenigingen. De bouwaanvraag is ingediend, de aannemer geselecteerd. Naar verwachting gaat in januari 2014 de schop de grond in! Zie ook de impressies onder projecten, overige gebouwen.

 

Bouw Bosvilla in Hattem is gestart (juli-2013)


In het bosrijke Hattem hebben wij een villa ontworpen die maar 1 doel had: thuis recreëren. Een villa met ruimte en luxe, maar waar de bewoners het hele jaar het vakantiegevoel wilden hebben. De Locatie was een kadootje, mooi gelegen, groene omgeving, glooiend terrein. Het ontwerp ingepast, royaal, maar zeker ook vriendelijk ogend. binnenkort op de site onder projecten!

 

10 jaar architectuur op maat (jan-2013)

 

Wij bestaan inmiddels alweer 10 jaar en hebben in die tijd al vele projecten gerealiseerd. Natuurlijk gaan we er ook in de komende jaren weer vol enthousiasme tegenaan en hopen u daarbij van dienst te kunnen zijn. In het kader van ons 10-jarige jubileum wordt er een artikel gepubliceerd in de Vechtdal Centraal van woensdag 6 februari 2013.

 

Inloopavond (jan-2013)


Vanaf maandagavond 4 maart is er iedere 2e maandag van de maand een gratis inloopavond op ons bureau aan de Nieuwelandstraat. Van 19.00 uur tot 21.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een advies of eerste idee-schets.

Wilt u uw huidige pand verbouwen of heeft u nieuwbouwplannen, maar weet u niet hoe u zoiets moet aanpakken? Loop dan eens binnen op onze inloopavond. Wat is er mogelijk, wat het gaat kosten, is er een vergunning nodig en hoe verloopt een bouwtraject? Op dat soort vragen en meer, geven wij antwoord tijdens deze avond. 

 

Project op internationale website (jan 2013)


Het plan voor de renovatie van de kerk De Bron in Amersfoort van architectuurmak(k)er Bureau MT staat op de internationale site archdaily.com. Omdat wij ons hier op de achtergrond ook mee bezig hebben gehouden zijn wij natuurlijk ook trots op dit feit. Het artikel is te vinden op www.archdaily.com/331042

 

 

 

 

Laatste project

Volg mij op Twitter